Aldag b.v.


Vrouwenlaan 100 8017 HS Zwolle
06-143 43 143 Klik om te bellen

Over Aldag b.v.

Aldag Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaak aan bedrijven, instellingen en overheden. Ook zijn wij bekend met de schoonmaak activiteiten binnen de horeca; zoals de dagelijkse kamerschoonmaak van een hotel, keuken en publieke ruimte.

Wij zijn een jong en flexibele team dat zich graag aanpast aan de wensen van de opdrachtgever. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche zijn wij een betrouwbare partner die u het werk graag uit handen neemt.
Aldag Schoonmaakbedrijf zorgt voor de reguliere en periodieke schoonmaak van uw pand. Op basis van uw wensen wordt in overleg een werkrooster voor de reguliere en periodieke schoonmaak opgesteld

Waarom kiezen voor ALDAG?

KWALITEIT VOOROP. Onze ervaren medewerker worden naast de interne opleiding ook geschoold en getraind bij erkende opleiders.
FLEXIBEL en EFFICIENT. Wij kunnen snel schakelen met een klein team. Ook voor spoedopdrachten.
PROFESSIONELE MACHINES, MATERIALEN en MIDDELEN. Voor de schoonmaak maken wij uiteraard gebruik van de nieuwste hulpmiddelen en duurzame producten.
KOSTEN BESPAREN. Door efficiënte planning van de werkzaamhedenzorgen wij ervoor dat uw bedrijf er tiptop uitziet. Tegen concurrende prijzen.
ADVIES. Op gebied van hygiëne en veiligheid helpen we u en uw medewerkers graag met HACCP (veiligheid) advies en trainingen.

Aldag b.v. in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Particulieren

Reiniging van

Gezondheidszorg
Glazenwassers
Horeca
Huishoudelijk
Parket
Tapijtreiniging
Toiletten

Onze locatie

Aldag b.v.


Vrouwenlaan 100 8017 HS Zwolle
06-143 43 143 Klik om te bellen