ABC FACILITAIRE DIENSTEN BV voor een schitterend resultaat

Abc Facilitaire Diensten BV is een betrouwbare schoonmaakpartner die graag met u mee denkt. Door onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst kunt u erop rekenen dat uw ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert.

Dat geeft een goed gevoel

Bent u voor schoonmaak en onderhoud van uw huis of bedrijfspand op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en efficiënt schoonmaakbedrijf? Zoek dan niet verder,

bij Abc Facilitaire Diensten BV bent u aan het juiste adres! Wij zijn een schoonmaakbedrijf met een betrouwbare en servicegerichte reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema gerealiseerd. Aan loze beloftes heeft u immers niets

Wij bieden u een breed pakket aan schoonmaakdiensten: van specialistische reiniging tot de dagelijkse reguliere schoonmaak. Van tapijt- en meubelreiniging tot glasbewassing. Maar ook voor eenmalige schoonmaakprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zoals bij nieuwbouwprojecten, calamiteitenschoonmaak en de oplevering van woon- of bedrijfspanden, staan wij voor u klaar.

Abc Facilitaire Diensten B.V is een betrouwbare schoonmaakpartner die graag met u mee denkt. Door onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst kunt u erop rekenen dat uw ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert.

Dat geeft een goed gevoel Voor de periodieke schoonmaak van u woning kunt u profiteren

van een aantrekkelijk tarief 17,50 euro per uur

neem voor meer informatie contact met ons op

Abc Facilitaire Diensten BV is een middelgrote regionaal opererende organisatie met als werkgebied midden Nederland. Abc Facilitaire diensten BV diensten is de specialist op het gebied van periodiek onderhoud. Hierbij gaat het zowel om de dagelijkse interieurverzorging als het periodieke schoonmaakwerk.

Van kleine kantoren tot grote verzamelgebouwen, wij leveren maatwerk voor iedere opdrachtgever. Doormiddel van duidelijke werkprogramma's met keuzes van 1 tot 7 dagen onderhoud per week zorgen wij voor uw schone werkomgeving. Vaste schoonmakers(sters), logboekregistratie, levering van middelen, materialen en machines zijn standaard inbegrepen. Naast het dagelijks en periodiek onderhoud van kantoren, scholen, recreatieruimten en bedrijfsgebouwen, zijn wij dagelijks werkzaam in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Op June 15, 2017