Bright & Clean B.V.


Scheepvaartweg 5 3356 LL Papendrecht
0786440990 Klik om te bellen

Over Bright & Clean B.V.

Tapijtreiniging door Bright & Clean. Als familiebedrijf kunnen wij snel inspelen op de vragen uit de markt. Voor tapijtreiniging, bankstel reinigen, vloerkleed schoonmaken, grindvloer reinigen, geur verwijderen, verhuur van luchtontvochtigers. Ook voor hulp bij waterschade in huis kunnen wij vlot reageren.

Als lid van bedrijven in vloeronderhoud (zie tevens Flyer SWTM), beschikken wij over alle systemen van tapijtreiniging. Meestal reinigen wij met de zgn. Truckmount unit, onmisbaar voor het optimaal reinigen van tapijt. Vele tapijtreinigers die tapijtreiniging uitvoeren met koolzuur, stappen over op sproei-extractie reiniging met Truckmount. “Deze methode is het summum van tapijtreiniging”, aldus een franchiseorganisatie op het gebied van tapijt reinigen…

Wij leveren ook hoogwaardige James vlekverwijderaars, effectief voor het schoonmaken van koffievlekken, theevlekken, wijnvlekken, verf, teer, alsmede Sebo borstelstofzuigers. Wij werken zelfstandig en zonder verplichting aan franchiseorganisaties. Op dit moment besteden wij de meeste tijd in onze werkplaats aan het vloerkleed schoonmaken.

Voor de reiniging en het onderhoud van linoleum vloeren, rubbervloeren, gymzaalvloeren en gietvloeren kunt U ook een beroep op ons doen.

Bright & Clean B.V. is opgericht op 1 April 1996 onder de naam V.O.F. Bright & Clean mobile carpet cleaning door Ton Kooijman en Janneke Kooijman-van der Stel. Door de omzetstijging in met name vloerkleed reiniging, kon al snel een bedrijfspand worden aangekocht. Het bedrijfspand was toen gevestigd in Papendrecht aan De Biezen 31. Reeds binnen enkele jaren noodzaakte de jaarlijkse groei een verhuizing naar de huidige locatie aan de Scheepvaartweg 5 te Papendrecht. Al jaren werken we ook voor collega’s in tapijtreiniging c.q. schoonmaakbedrijven. Zij schakelen onze specialistische kennis in voor professionele reiniging binnen ons vakgebied.

Als eerste bedrijf lid van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging te Venlo. Deze stichting is ter waarborging van kwalitatief hoogwaardige tapijt- en meubelreiniging in Nederland.

Op 30 mei 2006 onder de naam Bright & Clean B.V., een 100% dochteronderneming van The Bright Company B.V., gevestigd op hetzelfde adres.

Bright & Clean B.V. in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Particulieren

Reiniging van

Linoleum
Tapijtreiniging
Vloeren
Vloerkleden
Waterschade

Onze locatie

Bright & Clean B.V.


Scheepvaartweg 5 3356 LL Papendrecht
0786440990 Klik om te bellen