Class Cleaning


Schansweg 17 4791 RA Klundert
0168-700544 Klik om te bellen

Over Class Cleaning

Class Cleaning is uw one stop shop voor al uw specialistische schoonmaakdiensten, zoals tapijtreinigining, vloeronderhoud, sanitaire dieptereiniging en gevelgerelateerde werkzaamheden. 

We zijn gevestigd in West-Brabant en daarmee snel ter plaatse op uw locatie in Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Steden rondom ons heen zijn Dordrecht, Rotterdam, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Bevindt uw bedrijf zich buiten de genoemde provincies? Voor grotere projecten reizen we ook naar andere plaatsen, dus neemt u vooral contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.  

Class Cleaning is de ideale partner als u op zoek bent naar kwaliteit in de genoemde vakgebieden. Wij gebruiken de laatste technieken en materialen en zorgen ervoor dat we altijd up to date blijven als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaak. 

We nodigen u van harte uit om eens contact met ons op te nemen om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Door slechts een telefoontje te plegen of een formulier in te vullen weet u zeker, dat uw gebouw de beste behandeling voor de beste prijskrijgt.

Foto's

Class Cleaning in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Gevels
Graffiti
Linoleum reinigen en conserveren
Meubelen
Tapijtreiniging
Toiletten
Vloeren

Onze locatie

Class Cleaning


Schansweg 17 4791 RA Klundert
0168-700544 Klik om te bellen