DJM Bedrijfsdiensten


Kaagstraat 12 8102 GZ Raalte
0572-352255 Klik om te bellen

Over DJM Bedrijfsdiensten

Wie zijn wij
Wij zijn een professioneel, regionaal werkend schoonmaakbedrijf dat zich in de branche onderscheidt door korte lijntjes, ouderwetse betrokkenheid en het nakomen van afspraken. Wij hebben vestigingen in Deventer, Raalte, Cuijk en Drachten. Ons werkgebied strekt zich uit van Hoogeveen tot aan Veghel. 

Hoe gaan wij te werk?
Schoonmaken is een vak! Wij stellen samen met u een plan van aanpak met heldere uitgangspunten op. Wij zorgen voor goede begeleiding van onze mensen en streven er naar om constante kwaliteit te leveren. De werkzaamheden worden dan ook met enige regelmaat gecontroleerd.

Naast de controle op de technische kwaliteit, wordt door DJM Bedrijfsdiensten waarde gehecht aan de beleving van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Dit toetsen wij middels periodieke evaluaties welke worden opgenomen in ons geautomatiseerde kwaliteitssysteem. Onze opdrachtgevers kunnen de voortgang volgen middels hun eigen portal. In dit portal zijn de facturen, de planning van de glasbewassing, het periodiek onderhoud en alle andere werkzaamheden terug te vinden.

Ondanks dat wij geenszins de ambitie hebben ons te presenteren als prijsvechter, zijn wij in staat om door efficiënt te werken en middels creativiteit op gebied van werkprogramma’s een aantrekkelijk voorstel te presenteren. De sleutel tot succes zit in de tijd die wij reserveren voor de aansturing op de locaties. De objectleid(st)ers binnen onze organisatie zitten op deze sleutelposities. Door zorg te dragen voor voldoende inzet van deze functies, zijn zaken als heldere communicatie, werven, selecteren en instrueren van uitvoerende mensen en controleren van het uitgevoerde werk vanzelfsprekend.

Foto's

Schoonmaak vastgoed

DJM Bedrijfsdiensten in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Productiebedrijven
Scholen

Reiniging van

Computercleaning
Gevels
Gezondheidszorg
Glazenwassers
Graffiti
Huishoudelijk
Industriele Reiniging
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren

Onze locatie

DJM Bedrijfsdiensten


Kaagstraat 12 8102 GZ Raalte
0572-352255 Klik om te bellen