Dolmans


Lage Dijk-Noord 14 3401 VA IJsselstein
088-3656267 Klik om te bellen

Over Dolmans

Sinds 1958 zet Dolmans zich in voor facilitaire dienstverlening en levert flexibel maatwerk bij calamteiten. We omringen u met alle zorg, aandacht en vakmanschap die u nodig heeft. Razendsnel als het moet. Zodat we u één garantie alvast kunnen geven: wat we ook doen, u houdt er een goed gevoel aan over.

Dolmans verzorgt in heel Nederland schoonmaakonderhoud voor (kantoor)gebouwen, woon- en bedrijfscomplexen, zorg- en onderwijsinstellingen, hotels en conferentiecentra met de mogelijkheid te kiezen voor aanvullende diensten zoals glasbewassing, ondersteuning in de keuken, sanitaire voorzieningen en specialistische reinigingsdiensten.

Door onze jarenlange én brede ervaring kunnen wij soepel inspelen op de actuele praktijk van opdrachtgevers en een servicepakket op maat aanbieden. Ook de ‘contractvorm’ is maatwerk. Met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Wij vinden aandacht, plezier, respect en vakmanschap erg belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het opleiden van onze medewerkers en het toepassen van de juiste technieken. Zodat het prettig werken is voor de opdrachtgevers. Onze slogan is niet voor niets: Schoon maakt blij.

Dolmans in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Asbest
Brand en roetschade
Computercleaning
Gevels
Gezondheidszorg
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Industriele Reiniging
Liftschachten
Lucht/stank/geur
Meubelen
Monumenten
Ongedierte
Parket
Plafonds en wanden
Riolering
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren
Waterschade

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Onze locatie

Dolmans


Lage Dijk-Noord 14 3401 VA IJsselstein
088-3656267 Klik om te bellen