Fusernet


Archimedesbaan 18B 3439 ME Nieuwegein
0306000889 Klik om te bellen

Over Fusernet

Fusernet

Wie wil er nu geen schone en hygiënische werkplek?
Toetsenborden en telefoons zijn een broedplaats voor tienduizenden bacteriën en virussen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat al die bacteriën regelmatig verkoudheden en huidirritaties veroorzaken. Zeker door de opkomst van Het Nieuwe Werken (HNW), waarbij meerdere personen dezelfde werkplek gebruiken, is het schoonmaken van uw ICT-werkplek nog belangrijker geworden. Ontdek wat Fusernet ICT Services voor uw bedrijf kan betekenen.

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerd!
Fusernet ICT Services is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van gespecialiseerde schoonmaak. Inmiddels reinigen wij ieder jaar de hardware (toetsenbord, muis, laptop, datacenter) van zo’n 150.000 werkplekken in Nederland en België. Onze professionele reinigingsprogramma wordt uitgevoerd in alle denkbare sectoren bij grote, middelgrote en kleine organisaties.

Contact met Fusernet ICT Services
Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Fusernet op het telefoonnummer: 030 – 60 00 889 of per e-mail info@fusernet.nl. U kunt ook hieronder uw gegevens achter laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.v

Foto's

Uw oude hardware is geld waard!

Fusernet in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Productiebedrijven
Scholen

Reiniging van

Computercleaning

Onze locatie

Fusernet


Archimedesbaan 18B 3439 ME Nieuwegein
0306000889 Klik om te bellen