Go4Proper


Bijsterhuizen 3011 A 6604 LP Wijchen
024344999 Klik om te bellen

Over Go4Proper

Welkom bij Go4Proper

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is bij uw opdracht, gegarandeerd een goede schoonmaakkwaliteit levert, u met meerdere diensten kan ontzorgen en serieus werk maakt van sociaal ondernemen! Dan is Go4Proper met meer als 25 jaar ervaring “De Propere Partner” die u zoekt!

Go4Proper is een familiebedrijf dat in Regio Gelderland, Noord-Brabant schoonmaakdiensten biedt. Van directeur tot schoonmaker, van administratie tot vloerspecialist, elke medewerker van Go4proper zet zich dagelijks in voor onderscheidend schoonmaakwerk. Vrijwel al onze bestaande klanten waarderen ons om de kwaliteit van ons werk, onze flexibiliteit, persoonlijke benadering en onze grote maten van servicegerichtheid, zowel richting personeel van Go4Proper, maar zeker ook richting u als klant.

Go4Proper staat dan ook bekend als een vertrouwd en service gericht bedrijf, die een vakkundig en betrouwbaar personeelsbestand heeft opgebouwd. Mede dankzij de loyaliteit van de klant en ons personeel zijn wij erin geslaagd uit te groeien tot het professionele bedrijf dat wij nu zijn.

De sleutel van ons succes is oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers en klanten. We zijn een compacte organisatie. We kennen en helpen elkaar, wat leidt tot een prettige werksfeer, lange dienstverbanden en vertrouwde gezichten. We streven er altijd naar om het beste in elkaar naar boven te halen. In ruim 25 jaar tijd heeft Go4proper een stabiele relatiekring opgebouwd. Bij al onze relaties zijn een graag geziene partner. "Go4Proper2Proper".

Foto's

Go2Proper4Proper

Go4Proper in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Particulieren

Reiniging van

Gezondheidszorg
Glazenwassers
Horeca
Huishoudelijk
Tapijtreiniging
Toiletten
Vloeren

Onze locatie

Go4Proper


Bijsterhuizen 3011 A 6604 LP Wijchen
024344999 Klik om te bellen