Innovi B.V.


Afrikalaan 7 7681 NB Vroomshoop
0546 660 710 Klik om te bellen

Dé expert in professionele stoomreinigers
Ruim aanbod duurzame reinigingsoplossingen
Deskundig advies en snelle persoonlijke service

Over Innovi B.V.

Innovi B.V. is dé importeur en specialist in innovatieve en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. We zijn ervan overtuigd dat reinigingsoplossingen niet alleen effectief ingezet dienen te worden, maar ook duurzaam. Vandaar onze slogan ‘the greenest way to clean’!

Hieraan geven wij invulling door specialist te zijn op het gebied van droogijsstralen, stoomreiniging en vloerreiniging. Daarbij zijn we exclusief importeur van een aantal toonaangevende fabrikanten zoals Duplex, Intelblast, Tecnovap en Sprintus. Naast het verkopen van diverse reinigingsproducten is het ook mogelijk om bij ons reinigingsmachines te huren.

Meer informatie: www.innovibv.nl of bel ons via het telefoonnummer 0546-660710.

Samenwerking met diverse partners in de keten

Het interessante aan deze reinigingsoplossingen is dat deze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen voor onder andere de foodbranche, industrie, automotive, zorg etc. We hebben hierbij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de reinigingsmarkt. Om voor uw organisatie de beste milieuvriendelijke reinigingsoplossingen te leveren, werken we samen met diverse partners in de keten. Hierbij leveren we de bijbehorende service die u anno 2032 mag verwachten.

"Dé importeur en specialist in innovatieve en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen"

Reiniging van

Auto’s
Boten
Brand en roetschade
Gezondheidszorg
Graffiti
Horeca
Industriele Reiniging
Plafonds en wanden
Toiletten
Vloeren

Onze locatie

Innovi B.V.


Afrikalaan 7 7681 NB Vroomshoop
0546 660 710 Klik om te bellen