NIVO


Avondsterweg 1 8938 AK Leeuwarden
088 284 9515 Klik om te bellen

Samen maken wij NIVO
Daadkrachtig en Dienstverlenend
Kwaliteit en Transparant

Over NIVO


Schoonmaakdienstverlening door NIVO Groep

NIVO is opgericht in 1992 en heeft zich ontwikkeld van een schoonmaak bedrijf tot een dienstverlener die naast gebouwenonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging ook calamiteitendiensten, asbestsanering, renovatie sloopwerk en isolatiezorg aanbiedt. Alle diensten staan in het teken van een schonere wereld. Deze dienstverlening wordt wekelijks door circa 1.200 medewerkers uitgevoerd. Vanuit de hoofdvestiging in Leeuwarden en regiokantoren in de steden Bolsward, Groningen en Zwolle weet NIVO haar klanten in het Noorden van Nederland
te bedienen. Wij zijn werkzaam voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches zoals: theaters, vakantieparken, scholen, zorginstellingen, gemeenten en kantoren.

Schoonmaakonderhoud omvat het aanbieden van betrokken en opgeleid schoonmaakpersoneel, de benodigde schoonmaakmiddelen en het management. Daarnaast zijn we een innovatief en een duurzaam bedrijf waar medewerkers centraal staan. We staan in de top van Nederland met het opleiden van ons personeel. Onze medewerkers maken 'NIVO'.

Voor wie?

NIVO is een grote aanbieder in Noord Nederland op het gebied van schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, calamiteitendiensten, asbestsanering, renovatiesloop en isolatiezorg. Met haar dienstverlening richt NIVO zich voornamelijk op de volgende afzetmarkten: onderwijs, zorg, kantoorpanden, gemeenten, woningcorporaties, MKB en vastgoedonderhoudsbedrijven. Om onze partners goed van dienst te zien, beschikken we over alle benodigde certificaten en meer dan 95% van onze mensen is vaktechnisch opgeleid.

Wat is schoonmaak?
Bij de NIVO Groep vinden we het belangrijk om objectief om te gaan met schoonmaak. Wat de ene persoon acceptabel vindt, kan de ander afstotelijk vinden. Naast het voldoen aan protocollen en certificering, waarmee we de kwaliteit van onze diensten willen waarborgen, is ook de mening van de klant en gebruiker erg belangrijk. Klantbeleving hebben we dan ook hoog in het vaandel.

Contact
NIVO Groep heeft naast de hoofdvestiging in Leeuwarden een regiokantoren in de steden: Groningen, Bolsward en Zwolle. Voor landelijke accounts hebben wij een samenwerkingsverband. Wilt u eens kennismaken met de NIVO Groep of wilt u direct een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek op telefoonnummer (088) 284 95 15 of stuur een mail naar verkoop@nivogroep.nl

Foto's

NIVO in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Asbest
Boten
Brand en roetschade
Computercleaning
Dakpannen
Gevels
Gezondheidszorg
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Industriele Reiniging
Liftschachten
Lucht/stank/geur
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren
Waterschade
Zwembaden

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Onze locatie

NIVO


Avondsterweg 1 8938 AK Leeuwarden
088 284 9515 Klik om te bellen