NIVO


Avondsterweg 1 8938 AK Leeuwarden
058-2849515 Klik om te bellen

Over NIVO


Schoonmaakdienstverlening door NIVO Groep
NIVO Groep biedt schoonmaak diensten aan in Midden en Noord Nederland. Schoonmaakonderhoud omvat het aanbieden van betrokken en opgeleid schoonmaakpersoneel, de benodigde schoonmaakmiddelen en het management. Daarnaast zijn we een innovatief en een duurzaam bedrijf waar medewerkers centraal staan. We staan in de top van Nederland met het opleiden van ons personeel. Onze medewerkers maken 'NIVO'.

Voor wie?
Voor bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, kantoren, detailhandel en ook bedrijven in de recreatiesector in Friesland, Groningen en Drenthe. Ondernemers in het MKB, schoolgemeenschappen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, kantoorpanden, winkels en theaters en zwembaden maken gebruik van onze schoonmaakdiensten.
We bieden geen schoonmaakdiensten aan voor particulieren.

Wat is schoonmaak?
Bij de NIVO Groep vinden we het belangrijk om objectief om te gaan met schoonmaak. Wat de ene persoon acceptabel vindt, kan de ander afstotelijk vinden. Naast het voldoen aan protocollen en certificering, waarmee we de kwaliteit van onze diensten willen waarborgen, is ook de mening van de klant en gebruiker erg belangrijk. Klantbeleving hebben we dan ook hoog in het vaandel.

Contact
NIVO Groep heeft naast de hoofdvestiging in Leeuwarden een regiokantoor in de stad Groningen en Zwolle. Voor landelijke accounts hebben wij een samenwerkingsverband. Wilt u eens kennismaken met de NIVO Groep of wilt u direct een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek op telefoonnummer (058) 284 95 15 of stuur een mail naar w.ram@nivogroep.nl 

Foto's

NIVO in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Asbest
Boten
Brand en roetschade
Computercleaning
Dakpannen
Gevels
Gezondheidszorg
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Industriele Reiniging
Liftschachten
Lucht/stank/geur
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren
Waterschade
Zwembaden

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Onze locatie

NIVO


Avondsterweg 1 8938 AK Leeuwarden
058-2849515 Klik om te bellen