Offerte.nl


Kabelweg 43 1014 BA Amsterdam
088-7712345 Klik om te bellen

Over Offerte.nl

Schoonmaakbedrijf nodig?

Vraag voor een schoonmaakbedrijf voor op kantoor of op het bedrijf van te voren een offerte aan. 

Ontvang binnen 2 minuten meerdere offertes van erkende schoonmaakbedrijven. 

Ook voor particulieren. 

Ga direct naar offerte.nl

Hoe huur ik een schoonmaakbedrijf in?
Een goed schoonmaakbedrijf vind je snel via Offerte.nl. Door het bovenstaande formulier in te vullen krijg je binnen 24 uur offertes toegestuurd van aanbieders. Zo kun je eenvoudig en snel een schoonmaakbedrijf inhuren. We sturen je alleen resultaten toe van schoonmaakbedrijven uit jouw regio. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan krijg je de resultaten te zien voor schoonmaak in Amsterdam en omstreken.

Wat kost het inhuren van een schoonmaakbedrijf?
Het inhuren van een schoonmaakbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je online kijkt worden er vaak geen prijzen vermeld omdat ze niet ondermijnd willen worden door de concurrenten. De tarieven liggen liggen meestal tussen de €15-30 per uur afhankelijk van de frequentie, het aantal werkplekken en de oppervlakte en of er veel sanitair aanwezig is in het kantoor. Ook de duur van het contract speelt een grote rol.

Aantal keren per week
Gemiddeld uurtarief
1
€24-€28,50
2
€23-€25,50
3
€22-25,50
5
€21-€22,50
Wat zijn de tarieven per vierkante meter?
De schoonmaaktarieven per vierkante meter worden niet altijd vermeld. Deze maatstaf is namelijk goed te vergelijken en dat zorgt weer voor meer concurrentie. De volgende prijzen zijn gemiddeld op jaarbasis per vierkante meter:

Aantal keren per week
Gemiddeld tarief per m2
1
€19-€23,00
2
€18,20-€20,50
3
€17-€19
5
€15,80-€17
Een kerngetal zoals prijs per m2 of uurprijs is beter te vergelijken dan een totaal kostenplaatje.

Wat valt onder het takenpakket van een schoonmaker?
Schoonmakers vallen onder de facilitaire dienstverlening en zorgen ervoor dat openbare, werk- en woonruimtes schoon en hygiënisch blijven. Afhankelijk van het type ruimte dat je wilt laten schoonmaken kun je rekenen op de volgende dienstverlening:

Stofzuigen en dweilen van de vloer (eventueel met machine)
WC’s en schoonmaken en ander sanitair reinigen
Prullenbakken legen
Afval weggooien in en rondom het pand
Straten, portieken en trappenhuizen schoonmaken
Meubels afstoffen en poetsen met natte doek
Ramen lappen (sommige schoonmakers)
Beddengoed en handdoeken verschonen (hotel)
Calamiteitenschoonmaak
Zelfstandige schoonmaker of schoonmaakbedrijf?
De meeste schoonmakers zijn aangesloten bij een schoonmaakbedrijf. Via het schoonmaakbedrijf komen ze sneller aan werk en zijn ze vaak verzekerd van een vast inkomen. In sommige gevallen kiezen schoonmakers ervoor om voor zichzelf te werken, dit gaat dan vaak om zwartwerk. Ze gaan vaak bij mensen langs die zelf niet in staat zijn om schoon te maken, of geen tijd hebben. Zwartwerkende schoonmakers zijn gelimiteerd in hun mogelijkheden. Als je een erkend bedrijf inhuurt dan ben je verzekerd van ervaring en betrouwbaarheid.

Wat zijn de voordelen van een schoonmaakbedrijf?
Het inhuren van een schoonmaakbedrijf kent vele voordelen. Dankzij de vakkennis die de schoonmakers bezitten, kun je ervan uitgaan dat je woon- of kantoorruimte nauwkeurig en vakkundig wordt schoongemaakt. Daarnaast dekt het contract met het schoonmaakbedrijf verschillende risico’s, onder andere diefstal en wanpraktijken. Ten slotte hou je meer tijd over voor andere zaken. Ook ben je verzekerd van vervangende hulp als er iemand ziek is.

Waar moet ik op letten?
Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk wordt geholpen, is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Hier lees je enkele tips die je kunnen helpen:

Kijk goed naar de werkzaamheden die zij verrichten
Hoe vaak er iemand langskomt
Houd naast de prijs ook rekening met de prijs-kwaliteitsverhouding
Kies voor een bedrijf dat dichtbij is gevestigd
Vraag naar eventuele garanties die je kunt krijgen
Kies het schoonmaakbedrijf dat het meest aan je criteria voldoet
Of het sanitair elke keer wordt gedaan
Hoe vind ik een schoonmaakbedrijf in de buurt?
Een schoonmaakbedrijf rekent vaak voorrijkosten voor elke keer dat ze langskomen. Daarom is het altijd beter en goedkoper om een goed schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt te vinden. Als je besluit een schoonmaker in te huren, vul dan het bovenstaande aanvraagformulier in met zo veel mogelijk informatie. Na de aanvraag ontvang je binnen 24 uur tot vijf offertes van verschillende schoonmaakbedrijven die zich in jouw regio bevinden. Deze offertes kun je vervolgens met elkaar vergelijken, wat je de mogelijkheid geeft om te kiezen voor de schoonmaak offerte die je het meeste aanspreekt.

Deze service is gratis en vrijblijvend. Wij vinden privacy belangrijk en verkopen jouw gegevens ook niet door en sturen geen irritante marketing mails.

Foto's

Logo offerte

Offerte.nl in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Hotel
Kantoren
Particulieren

Reiniging van

Gevels
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Huishoudelijk
Industriele Reiniging
Monumenten
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren

Artikelen

Tips opvolging offerteaanvragen

Tips opvolging offerteaanvragen We adviseren na de ontvangst van een aanvraag direct contact op te nemen met de aanvrager. Uit ervaring blijkt dat hoe sneller de opvolging is des te groter de kans van...

Onze locatie

Offerte.nl


Kabelweg 43 1014 BA Amsterdam
088-7712345 Klik om te bellen