Optimum MatrasCleaner


Philips van Almondestraat 3 3223 RA Hellevoetsluis
06 21110844 Klik om te bellen

Over Optimum MatrasCleaner

Optimum MatrasCleaner is een professioneel gespecialiseerd bedrijf in matrasreiniging en vlekverwijdering van matrassen. Wij reinigen je matras droog, aan huis en de matrassen zijn direct te beslapen. Betaalbaar schoonmaken van je matras zonder voorrijkosten. Naast de inwendige matrasreiniging verwijderen wij ook alle organische vlekken zoals transpiratie vlekken, urinevlekken en bloedvlekken uit alle soorten matrassen
Wij reinigen je matras droog, aan huis en de matrassen zijn direct te beslapen. Betaalbaar schoonmaken van je matras zonder voorrijkosten. Naast de inwendige matrasreiniging verwijderen wij ook alle organische vlekken zoals transpiratie vlekken, urinevlekken en bloedvlekken uit alle soorten matrassen.

Of je nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen aangenaam om in een schoon en ‘gezond’ bed te slapen. Doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, dubbele beglazing en vaak ook centrale verwarming hebben, stijgt het aantal huisstofmijten, bacteriën en virussen in ons matras. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën.
Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaatsen zijn voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen ongeveer een derde van ons leven op een matras. Het gaat hier om zeer intensief lichamelijk contact, op een matras dat ongemerkt vervuild is met huisstofmijt, bacteriën en virussen en hiermee potentieel gevaar voor je gezondheid oplevert. Matrassen kunnen nu eenmaal niet wassen.

Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij de oplossing om je matras op een milieuvriendelijke manier te reinigen en indien gewenst alle soorten organische vlekken zoals transpiratievlekken, urinevlekken of bloedvlekken uit het matras te laten verwijderen.

Wij zijn gespecialiseerd in het op locatie milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van matrassen

Foto's

Optimum MatrasCleaner in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Particulieren

Reiniging van

Boten
Huishoudelijk

Team

Onze locatie

Optimum MatrasCleaner


Philips van Almondestraat 3 3223 RA Hellevoetsluis
06 21110844 Klik om te bellen