Quickclean


Symphoniesingel 6218aa 6218 AA Maastricht

Over Quickclean

QuickClean Service is uw betrouwbare partner in schoonmaakdiensten, gevestigd in het hart van Maastricht. We combineren traditionele schoonmaaktechnieken met moderne AI-innovaties om uitzonderlijke resultaten te behalen. Ons team van deskundigen is gewijd aan het leveren van hoogwaardige en efficiënte schoonmaakoplossingen, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Met onze innovatieve chatbot, Eva, navigeren we klanten en bezoekers door het proces van het boeken van offertes, het maken van prijscalculaties en het ontvangen van persoonlijk advise over schoonmaak en productaanbevelingen. Eva is niet alleen een tool, maar ook een vriendelijke helper die uw schoonmaakbehoeften helpt te organiseren en uit te voeren.

Wij zijn meer dan een schoonmaakbedrijf; we zijn een team van experts met een militaire precisie en een modern, technologisch ingesteld mentaaliteitsprofiel. Uitgerust met de nieuwste schoonmaaktechnologieën en een passie voor detail, bieden we uitzonderlijke schoonmaakdiensten die niet alleen uw ruimte verfrissen, maar ook uw milieu beschermen.

Of u nu een ecologisch bewuste huiskamer nodig heeft of zakelijke ruimtes die glanzend zijn, bij QuickClean Service kunt u op tijd en efficiënt geruststellend weten dat uw oppervlakken schoon en veilig zijn. We zijn hier om u te dienen met een mix van praktische oplossingen en innovatieve technologieën die uw schoonmaakexperience naar een nieuw niveau tillen.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte of voor meer informatie over hoe we uw schoonmaakbehoeften kunnen transformeren.

Quickclean in het kort

Reiniging van

Dakpannen
Gevels
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Industriele Reiniging
Liftschachten
Lucht/stank/geur
Monumenten
Ongedierte
Parket
Plafonds en wanden
Schoorsteenvegen
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren
Zonwering
Zwembaden

Ontruimingen

Bedrijfsontruiming
Spoedontruiming
Tuinontruiming
Vloerverwijdering
Wietplantageontruiming
Woningontruiming

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Team

Onze locatie

Quickclean


Symphoniesingel 6218aa 6218 AA Maastricht