RIS BV


Platinaweg 25 2544 EZ 's-Gravenhage
070-3992043 Klik om te bellen

Over RIS BV

Al 40 jaar RIS

RIS is een regionaal schoonmaakbedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de regio’s Haaglanden, Westland en Rotterdam. Deze 40 jaar worden gekenmerkt door een stabiele bezetting van vaste medewerkers en een trouwe klantenkring.

Gezamenlijk streven wij naar het hoogste doel; Het realiseren van een hoge mate van klanttevredenheid, door het leveren van een topprestatie!

De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een innovatieve en vooruitstrevende organisatie op schoonmaakgebied. Ons team van vaste medewerkers, die vaak al langer dan 20 jaar voor het bedrijf werkzaam zijn, worden opgeleid, getraind en werken met de nieuwste schoonmaakmiddelen en technologieën. Het schoonmaak-vak vraagt om oog voor detail, discipline, betrouwbaarheid en betrokkenheid en dit vergt dan ook jarenlange training. Ons team van medewerkers en hun coach, directeur Philip van den Beemt, luisteren naar de wensen van de klant, zodat zij winnen; het maximale resultaat en dus een tevreden klant!

Philip van den Beemt

Sinds 2012 ben ik de eigenaar van RIS BV. In 1978 ben ik mijn carrière begonnen bij een regionaal schoonmaakbedrijf in Den Haag. Dit bedrijf bestond toentertijd uit vier verschillende divisies, ieder met een eigen specialisatie op het gebied van reinigen van werk- en woonomgevingen van klanten. Van oudsher ben ik betrokken bij innovaties en technologieën in de schoonmaakbranche, om de kwaliteit te verhogen, efficiëntie te verbeteren en de fysieke belasting te verminderen. Dit beschouw ik dan ook als mijn missie voor RIS, waarmee ik het team inspireer en coach. Daarom garandeer ik een hoge mate van continuïteit en kwaliteit. Hier ben ik, als hoofd van het RIS-team, trots op!

Geschiedenis

RIS is ruim 40 jaar geleden opgericht door Jan Nagel. Vanaf het bestaan is Jan Nagel in hoge mate betrokken geweest bij het wel en wee van zijn klanten en hechtte dan ook veel waarde aan een langdurige samenwerking met haar klanten. Dit heeft in de loop van de jaren geresulteerd in een trouwe klantenkring met een hoge mate van klanttevredenheid.

Foto's

Philip van den Beemt

RIS BV in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Particulieren

Reiniging van

Gevels
Gezondheidszorg
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Meubelen
Ongedierte
Parket
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Onze locatie

RIS BV


Platinaweg 25 2544 EZ 's-Gravenhage
070-3992043 Klik om te bellen