Schoonmaakbedrijf Amsterdam


Keienbergweg 97 1101 GG Amsterdam
020 – 354 26 20 Klik om te bellen

Over Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Boen Groen is het milieuvriendelijkste schoonmaakbedrijf van groot Amsterdam.

 

Wij werken volgens de visie dat schoon pas echt schoon is als het milieu niet wordt belast. Boen Groen gaat in alle opzichten zo schoon mogelijk te werk. Wij zorgen voor dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Uw omgeving is van entree tot wc stralend schoon en fris is.

 

 

Hoe groen is Boen Groen? Hoe duurzaam is Boen Groen?
De schoonmaakdiensten van Boen Groen zijn op vier manieren duurzaam.

 1. Milieuvriendelijke reinigingsproducten én verpakkingen
  We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten die biologisch afbreekbaar zijn en daarom niet schadelijk zijn voor mensen, dieren of planten. Ook zijn de verpakkingen van deze schoonmaakmiddelen van milieuvriendelijk materiaal.
 2. Milieuneutraal transport
  Ons team gaat op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk. Indien we een auto of scooter gebruiken, is deze altijd elektrisch.
 3. Water- en energiebesparing
  De medewerkers van Boen Groen beperken tijdens de schoonmaakwerkzaamheden het watergebruik. Ook gaan zij efficiënt om met licht en warmte om zo op alle manieren bij te dragen aan het milieu.
 4. Personeelsbeleid
  Bij Boen Groen heeft het personeel een realistische werkdruk. Er worden alleen haalbare schoonmaakprogramma’s voor werknemers opgesteld. Onze medewerkers werken onder goede arbeidsvoorwaarden en worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Goed voor de gezondheid
Een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf heeft een positief effect op de gezondheid van uw werknemers, uw klanten en uzelf. Boen Groen maakt geen gebruik van chemische middelen die op korte of lange termijn schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. U profiteert van een verbeterde luchtkwaliteit van de omgeving waarin u werkt.

Heldere communicatie en transparantie
U heeft altijd een vast contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen. U kunt ons altijd aanspreken op de werkvloer, daarnaast bent u slechts een telefoontje, whatsapp-bericht of mailtje verwijderd. Wij zijn tot uw dienst. Graag maken we heldere afspraken en stellen we een inzichtelijk schoonmaakprogramma op. Onze medewerkers kennen uw wensen en handelen daarnaar. Wij zijn uiteraard pas tevreden als u dat bent.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Horeca
Tapijtreiniging

Onze locatie

Schoonmaakbedrijf Amsterdam


Keienbergweg 97 1101 GG Amsterdam
020 – 354 26 20 Klik om te bellen