Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V.


Koningsspil 22 4661 TW Halsteren
0164712510 Klik om te bellen

Over Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V.

Uw schoonmaakbedrijf met glans in Noord-Brabant en Zeeland
Wilt u uw kantoor sprankelend schoon hebben wanneer het u het beste uitkomt? En wilt u tevens werken in een schone en fijne werkomgeving waarbij uw medewerkers goed kunnen presteren? Laat het schoonmaken over aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Zoek niet verder en neem contact op met Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. in Noord-Brabant en Zeeland. Bel 0164 - 71 25 10 of vul het contactformulier in voor meer informatie.
Schoonmaken is een vak
Als schoonmaakbedrijf in de regio Noord-Brabant en Zeeland hebben wij al jarenlange ervaring. Wij detacheren niet, maar werken alleen met ons eigen personeel. Wij investeren in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers en daarnaast leveren wij dienstverlening waarbij kwaliteit en service op hoog niveau de belangrijkste pijlers zijn binnen ons bedrijf. Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. verzorgt een breed pakket aan schoonmaakdiensten: van glasbewassing tot vloeronderhoud en van bouwoplevering tot aan interieurverzorging.

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. zorgt met schoonmaakonderhoud voor een schone werkomgeving bij uw bedrijf en dat zorgt voor minder ziekteverzuim onder uw werknemers. Wij zijn namelijk van mening dat het prettig en efficiënt werken is als de werkomgeving schoon is en blijft. Samen met u maken we een schoonmaakplan op maat om tot een optimaal resultaat te komen. Bovendien lopen wij periodieke controles om er zeker van te zijn dat alles ook daadwerkelijk schoon is.

Foto's

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. in het kort

Reiniging bij

Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Productiebedrijven
Scholen

Reiniging van

Gevels
Glazenwassers
Huishoudelijk
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren

Ontruimingen

Bedrijfsontruiming

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Onze locatie

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V.


Koningsspil 22 4661 TW Halsteren
0164712510 Klik om te bellen