Schoonmaakbedrijf Katwijk


Ambachtsweg 5 2222 AH Katwijk
0616401633 Klik om te bellen

Over Schoonmaakbedrijf Katwijk

Over ons

“De branche op de voet volgende met nieuwe technieken en werkmethodes zorgen we ervoor dat de klant optimaal profiteert van onze diensten.”

Al sinds 1998 is Schoonmaakbedrijf Katwijk actief in de schoonmaakbranche. Wij zijn een familiebedrijf met korte communicatie lijnen en vooruitstrevende doelen binnen de organisatie.De branche op de voet volgende met nieuwe technieken en werkmethodes zorgen we ervoor dat de klant optimaal profiteert van onze diensten.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen en kwaliteit leveren aan onze klanten behoort tot onze prioriteiten. Om onze afspraken, prioriteiten waar te maken zijn we dagelijks gefocust voor u en uw onderneming paraat. In al de jaren hebben we van reguliere kantoor schoonmaak tot industriële schoonmaak ervaring opgedaan. Ook voor uw onderneming willen we graag een scherpe blik werpen in de kosten. Wij adviseren u wanneer gewenst inzake schoonmaakmiddelen, schoonmaakfrequentie, tijdstippen en het eventueel inzetten van machines. Want als u kunt besparen op de kosten met behoud van kwaliteit vanwege een efficiëntere methode, willen wij u graag vrijblijvend komen informeren.

Efficiënt en innovatief

Samen met gekwalificeerde medewerkers werken wij efficiënt en innovatief met de focus op mens, milieu en resultaat. Hierbij laten wij ons inspireren door de bewezen methodes als Six Sigma en Lean Kaizen. Onze werkwijze individueel ingericht per klant, zorgt ervoor dat uw onderneming niet alleen kwalitatief vooruit loopt maar tevens haar steentje bijdraagt aan duurzaam ondernemen. Schoonmaakbedrijf Katwijk staat op ieder tijdstip van de dag voor u klaar zodat u ook bij calamiteiten van onze schoonmaakdiensten gebruik kunt maken.

Een schone werkplek voor iedereen

Samenwerken met ons levert u méér op dan een mooi visitekaartje. Een schone werkplek is een plek waar je met plezier werkt. Waar creativiteit de ruimte krijgt. Onderzoek wijst uit dat een schone werkplek de werksfeer, de gezondheid van uw medewerkers en de behaalde resultaten ten goede komt. Bel ons als u ook wilt ervaren dat schoonmaken anders kan en meer te beteken heeft voor uw onderneming.

Schoonmaakbedrijf Katwijk in het kort

Reiniging bij

Bouwopleveringen
Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Particulieren
Productiebedrijven
Restaurants
Scholen

Reiniging van

Dakpannen
Gevels
Glazenwassers
Graffiti
Horeca
Huishoudelijk
Industriele Reiniging
Lucht/stank/geur
Monumenten
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Trappenhuizen
Vloeren
Waterschade
Zwembaden

Ontruimingen

Bedrijfsontruiming
Seniorenontruiming
Speciale ontruiming
Spoedontruiming
Tuinontruiming
Vloerverwijdering
Wietplantageontruiming
Woningontruiming

ISO 9001-2000 certificering

Ja

Onze locatie

Schoonmaakbedrijf Katwijk


Ambachtsweg 5 2222 AH Katwijk
0616401633 Klik om te bellen