Schoonmaakbedrijf Schoon


Kerkweg 23A39 3214 VB Zuidland
0181 649 487 Klik om te bellen

Milieuvriendelijke middelen
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Allround, vele jaren ervaring

Over Schoonmaakbedrijf Schoon

Specialistisch schoonmaakbedrijf Schoon

Naast traditioneel schoonmaken op kantoor zoals de bureaus schoonmaken, monitor en telefoons lichtvochtig afnemen, prullenbak zak vervangen, toiletten reinigen-ontsmetten, kunt u ons ook benaderen voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Tapijt- en meubelreiniging

Ergert u zich aan de vuile vloerbedekking op kantoor? Zijn de bureaustoelen zo oud nog niet maar wel aan een schoonmaakbeurt toe? Veel schoonmaakbedrijven richten zich vaak alleen op de schoonmaaktaken en laten het tapijt- en meubelreiniging over aan specialisten. Wij hebben de kennis en ervaring om professioneel uw tapijt en kantoorstoelen schoon te maken.

Denk aan de hygiëne!

Overigens over hygiëne gesproken, de ontsmetting van toiletten kan door middel van stoomreiniging. Paar keer per week komt een medewerker van Schoonmaakbedrijf Schoon langs en gaat vakkundig aan de slag. Bedrijven zijn daar heel enthousiast over.

Toiletartikelen

Wilt u een schoonmaakbedrijf die de toiletartikelen voor u regelt? Toiletpapier, handdoekjes, damesverbandboxen, zeep en ontsmetting alcohol, etc. etc. Het is allemaal mogelijk, wij nemen deze zorg uit handen. U hoeft nergens naar om te kijken. Facturering vindt apart plaats.

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Bij al onze werkzaamheden maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Werkt prima, geen irriterende dampen, deze middelen zijn veilig voor mensen- en huisdieren. Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf, bezoek op kantoor ontvangen van een van onze medewerkers om een offerte op te stellen, of een andere vraag? Neem contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf schoon meer dan alleen kantoor schoonmaak

Foto's

Schoonmaakbedrijf Nissewaard

Schoonmaakbedrijf Schoon in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Productiebedrijven
Scholen

Reiniging van

Auto’s
Boten
Glazenwassers
Huishoudelijk
Industriele Reiniging
Lucht/stank/geur
Meubelen
Meubelreiniging
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Vloeren

Onze locatie

Logo Schoonmaakbedrijf Schoon

Schoonmaakbedrijf Schoon

Schoonmaakbedrijf Schoon


Kerkweg 23A39 3214 VB Zuidland
0181 649 487 Klik om te bellen