S.H.S. Schoonmaakservice


Maasdijk 244 4827 MA Breda
0618280018 Klik om te bellen

Over S.H.S. Schoonmaakservice

S.H.S. Schoonmaakservice is al een aantal jaren actief in de schoonmaakbranche. De onderneming is betrouwbaar en levert een hoogwaardige kwaliteit af. Dit komt doordat S.H.S. Schoonmaakservice veel tijd investeert in het luisteren naar de behoefte van de klant. Voor elke klant hebben we een op maat gemaakt schoonmaakprogramma waarin de behoefte van de klant centraal staat.

S.H.S. Schoonmaakservice is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfskantoren en openbare ruimtes in het MKB. Ook is er de mogelijkheid voor aanvullende diensten zoals: Glasbewassing en vloerreiniging.
S.H.S. Schoonmaakservice spant zich in om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit wordt gedaan op basis van de wensen en behoeftes van onze klanten. Onder “service” valt onder andere; het verzorgen van binnen planten, huishoudelijke boodschappen, producten voor sanitaire ruimtes toiletpapier en overige, koffie / thee potten aanvullen, dispensers aanvullen, schone handdoeken en meer tegen een kleine vergoeding.
Wij verzorgen reguliere en sanitaire binnenruimtes bij bedrijven en behouden de continuïteit, door te zorgen voor een gestructureerd werkproces voor al onze klanten. Er wordt gewerkt met een vast betrouwbaar schoonmaakteam, om de vertrouwensband te vergroten en resultaatgericht te werken.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice werken we met korte en directe lijnen. Hierin is Santino Baal de contact persoon voor de klanten, dit om de kwaliteit te waarborgen.
Wij maken gratis een offerte op maat, zodat u kennis kunt maken met wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen


Uw voordelen in het kort bij S.H.S. Schoonmaakservice

• 24/7 bereikbaarheid service
• Gediplomeerde interieurverzorging
• Alledaags inzetbaar
• Jong gemotiveerd team
• Direct contact met eigenaren
• Startend ondernemend = gedreven naar kwaliteit en kwantiteit

S.H.S. Schoonmaakservice in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Particulieren

Reiniging van

Gevels
Gezondheidszorg
Glazenwassers
Horeca
Huishoudelijk
Meubelen
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Vloeren
Waterschade

Onze locatie

S.H.S. Schoonmaakservice


Maasdijk 244 4827 MA Breda
0618280018 Klik om te bellen