Toiletpapierkopen


Tamis Weer 29 1566 RS Assendelft
+31653872613 Klik om te bellen

Over Toiletpapierkopen

Toiletpapierkopen is dé webshop en uw leverancier voor alle soorten hygiënepapier en aanverwante producten.

Wat toiletpapierkopen zo uniek maakt, is het feit dat wij voldoen aan al uw wensen en behoeften op het gebied van hygiëneproducten. Reeds 230 vaste klanten uit Nederland, Duitsland en België kiezen uit het uitgebreide assortiment dat toiletpapierkopen te bieden heeft. Dit assortiment bestaat uit o.a.: toiletpapier, handdoekjes, handdoekrollen, industrierollen, afvalbakken, dispensers, servetten, poets- en schoonmaakdoeken, sanitaire hygiëne artikelen, luchtverfrissers, zeep en andere gerelateerde artikelen. Kortom alles wat u op dit gebied nodig heeft.

Toiletpapierkopen richt zich op campings, horeca, instellingen (kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen) garage's, werkplaatsen, schoonmaakbedrijven en het midden en klein bedrijf. Maar ook aan de industrie en andere grootverbruikers. Wij hebben voor alle bekende merken alternatieve producten van een hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs.

Let u vooral op de prijzen bij aanschaf van een pallet! Nergens goedkoper!! We begrijpen als geen ander dat wij moeten proberen u het leven aangenamer en makkelijker te maken. We leveren bij u tot de voordeur. Dus geen gesleep meer :-)

Foto's

Toiletpapierkopen in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren
Restaurants

Reiniging van

Horeca
Toiletten