Toiletpapierkopen


Tamis Weer 29 1566 RS Assendelft
06 53872613 Klik om te bellen

Een goed en goedkoop alternatief
Op een werkdag besteld de volgende werkdag inhuis
Neutrale verpakkingen

Over Toiletpapierkopen

Toiletpapierkopen is dé webshop actief sinds 2015 en uw leverancier voor alle soorten hygiënepapier en aanverwante producten. 

Wat toiletpapierkopen zo uniek maakt, is het feit dat wij voldoen aan al uw wensen en behoeften op het gebied van hygiëneproducten. Reeds 230 vaste klanten uit Nederland, Duitsland en België kiezen uit het uitgebreide assortiment dat toiletpapierkopen te bieden heeft. Dit assortiment bestaat uit o.a.: toiletpapier, handdoekjes, handdoekrollen, industrierollen, afvalbakken, dispensers, servetten, poets- en schoonmaakdoeken, sanitaire hygiëne artikelen, luchtverfrissers, zeep en andere gerelateerde artikelen. Kortom alles wat u op dit gebied nodig heeft.

Toiletpapierkopen richt zich op campings, horeca, instellingen (kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen) garage's, werkplaatsen, schoonmaakbedrijven en het midden en klein bedrijf. Maar ook aan de industrie en andere grootverbruikers. Wij hebben voor alle bekende merken alternatieve producten van een hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs.

Let u vooral op de prijzen bij aanschaf van een pallet! Nergens goedkoper!! De palletprijzen zijn alle inclusief transportkosten. We begrijpen als geen ander dat wij moeten proberen u het leven aangenamer en makkelijker te maken. We leveren dus bij u tot de voordeur. Geen gesleep meer :-). 

Goede en goedkope alternatieven

Foto's

Toiletpapierkopen in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Hygiëne artikelen
Kantoren
Restaurants

Reiniging van

Horeca
Papierwaren
Toiletten

Onze locatie

Logo Toiletpapierkopen

Toiletpapierkopen

Toiletpapierkopen


Tamis Weer 29 1566 RS Assendelft
06 53872613 Klik om te bellen