Van de Molen Bedrijfsdiensten BV


Stekkenbergweg 3 c 1105 AH Amsterdam zuidoost
06-43974120 Klik om te bellen

Over Van de Molen Bedrijfsdiensten BV

Van de Molen Bedrijfsdiensten (VDM)is een dynamisch bedrijf dat als nevenbranche van een uitzendbureau ontstaan is. Bij bestaande relaties leefde een behoefte aan meer betrokkenheid dan alleen maar “handjes leveren”, zoals gebruikelijk is bij uitzendbureaus en schoonmaak bedrijven.
VDM is na zorgvuldig onderzoek naar de behoefte van de markt gestart met het leveren van –ervaren- personeel op een varia van terreinen, waarbij we met de klant samen tot een constructie komen welke voor de klant het best werkt.
Bovendien is VDM in staat om, door haar ervaring in een varia aan branches en de aanwezigheid van geschoold en ervaren personeel, niet alleen het benodigd personeel te leveren, maar ook begeleiding door kaderpersoneel. Van de Molen Service Diensten is een onderneming waarbij u aan kunt kloppen en ook gehoord wordt, een dienstverlenende onderneming die tijd voor u uittrekt en samen met u tot de best mogelijke oplossing voor uw vraag wil komen. Een onderneming die waarde hecht aan persoonlijke benadering. VDM is ook een onderneming die niet alleen voor haar relaties tot een optimaal resultaat wil komen, maar ook voor haar medewerkers een prettig arbeidsklimaat tracht te realiseren. VDM gelooft in gemotiveerde en tevreden werknemers, immers kunnen wij op die manier een betere dienstverlening leveren. Door een personeelsbestand van ruim 100 medewerkers zijn wij in staat snel en adequaat op uw vraag te reageren. Onze medewerkers zijn in bezit van vervoer, waardoor ook de logistiek volledig onder controle is.
Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u gewoon wat meer weten kunt u contact opnemen via onderstaande weg en wij kunnen te allen tijde een zeer scherpe offerte maken om personeel te leveren
T:020-7371315

Van de Molen Bedrijfsdiensten BV in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Gevels
Glazenwassers
Horeca
Tapijtreiniging
Toiletten
Vloeren

Onze locatie

Van de Molen Bedrijfsdiensten BV


Stekkenbergweg 3 c 1105 AH Amsterdam zuidoost
06-43974120 Klik om te bellen