Van Kats reinigingsmachines Woerden


Kromwijkerdijk 113 3448 HW Woerden
0348-748344 Klik om te bellen

Over Van Kats reinigingsmachines Woerden

Wij zijn hèt verkoop en servicepunt voor professionele reinigingsmachines in regio Woerden.

In 2015 hebben wij onze deuren geopend na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in (professionele) hogedrukreinigers en vloer- reinigingsmachines. Door deze ervaringen kunnen wij u het juiste advies geven over de hogedrukreiniger, stofzuiger, schrobmachine of veegmachine die bij u/ in uw situatie past. U kunt bij ons ook terecht voor uw unit(s) en aanhanger(s). Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en een volledig ingerichte servicebus, waarmee wij u op locatie van dienst kunnen zijn. Met onze servicebus kunnen wij uw machine ophalen en terugbrengen.

Wij persen slangen zowel in de werkplaats als op locatie. Wij verzorgen de installatie en het onderhoud van wasplaatsen.

Wij streven ernaar om u een zo hoog mogelijke kwaliteit en service te bieden, waarbij wij ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat u uw machine weer zo snel mogelijk terug heeft.

Doordat machines en onderdelen van de hoogste kwaliteit geleverd worden, kunnen wij u een goede service en bedrijfszekerheid garanderen. Wij denken graag met u mee over de machine die bij u past. Wij kunnen bij u op locatie komen kijken en een machine (waarvan wij verwachten dat deze bij u past) demonstreren, zodat u het zelf op uw eigen locatie kunt beleven.

Foto's

Van Kats reinigingsmachines Woerden in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Boten
Brand en roetschade
Gevels
Graffiti
Industriele Reiniging
Monumenten
Riolering
Trappenhuizen
Vloeren

Onze locatie

Van Kats reinigingsmachines Woerden


Kromwijkerdijk 113 3448 HW Woerden
0348-748344 Klik om te bellen